Шпанівську школу-довгобуд готують до здачі в експлуатацію.

Учні Шпанівської школи, що в Рівне нському районі, невдовзі матимуть сучасний спортзал і актову залу, а ще – додаткові класи та новенький вестибюль. Усе це вдалося розмістити у добудованому приміщенні навчального закладу, на завершення якого спрямували 27 мільйонів гривень, 19 з яких з державного бюджету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Підприємці Рівне нщини проходитимуть митницю за 30 хвилин Як розповів директор департаменту з питань будівництва та архітектури Рівне нської ОДА Ярослав Мазярчук, заклад розпочали зводити ще 27 років тому. Лише у 2010 році завершили будівництво І-ї черги. Через п’ять років добудували їдальню та блок початкових класів. Через відсутність коштів незавершені приміщення руйнувалися під дією опадів.

pic Нині школу-довгобуд готують до здачі в експлуатацію. Біля школи також облаштували стадіон та спортмайданчики, облагородили територію навколо закладу.

pic «Добудова закладу забезпечить комфортне навчання для півтисячі дітей. Важливо й те, що завершення довгобуду дозволить учням навчатися в одну зміну. А загалом на досягнутому ми не зупиняємося, адже будівництві об'єктів соціальної сфери – пріоритет», - відзначив голова Рівне нської ОДА Олексій Муляренко.

Повідомляє Рівне нська обласна державна адміністрацція.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv