Учора, 5 липня, Рівненський апеляційний суд залишив без змін рішення Господарського суду за позовом регіонального відділення Фонду Держмайна про визнання недійсними договорів купівлі-продажу майна радіозаводу.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Таким чином, вже дві інстанції підтвердили, що продаж заводу – незаконний.

Також додамо, що місяць тому, 13 червня, апеляційний суд підтвердив недійсність рішення загальних зборів щодо відчуження майна заводу та передачу його у приватну власність.

«Це дуже важливі кроки до повернення у державну власність майна заводу. Переконаний – вже незабаром колишній радіозавод повернеться у державну власність, а особи, які допустили його розкрадання відповідатимуть перед законом», - прокоментував голова Рівне нської ОДА Олексій Муляренко.

Нагадаємо, декілька місяців тому багаторічний процес повернення радіозаводу державі зрушив з місця. Справу взяв під особистий контроль голова адміністрації Олексій Муляренко і вперше за багато років громадськості вдалося потрапити на територію колишнього Рівне нського радіозаводу. Це дало можливість пришвидшити розслідування усіх кримінальних справ щодо цього об’єкту.

Про це повідомляє прес-служба Рівне нської ОДА.