29 червня о 17:30 співробітники Служби порятунку Рівненщини надавали допомогу населенню по розчищенню місцевої дороги від повалених буревієм дерев поблизу села Острожець Млинівського району. Через звалені великі стовбури дерев було заблоковано приблизно 11 кілометрів автошляху. Рятувальники за допомогою бензопил розчистили дорогу. Також бійці ДСНС допомагали енергетикам знімати повисле гілля з ліній електопередач.

А поблизу села Суха Воля Володимирецького району через негоду, було повалено понад п'ятнадцять дерев та також заблоковано рух для автотранспорту. На допомогу негайно було направлено чергові відділення рятувальників з селища міського типу Рафалівка та міста Вараш. Надзвичайну пригоду природнього характеру бійці Служби порятунку ліквідували, проїзд транспорту забезпечено.

Наразі проводяться роботи по розчистці місцевої дороги від дерев у селі Бережки Дубровицького району.

Загалом на допомогу населенню задіяно п’ять одиниць техніки та 20 рятувальників.

Жертв та постраждали внаслідок негоди немає. Роботи щодо ліквідації наслідків стихії тривають. Над відновленням електропостачання працюють бригади обленерго.

Рятувальники нагадують громадянам, що через ускладненні погодні умови (сильний дощ, пориви вітру, град) без нагальної потреби не виходьте з дому. Будь дуже обережні коли проходитимете біля старих дерев, рекламних щитів та ліній електропередач. Водіям транспортних засобів на час негоди краще уникнути поїздок.

pic



pic



pic



pic



pic



pic