Серед білого дня на о. Нобель, було затримано громадянина, який рибалив з сітками.

За повідомлення інспекторського складу Рівне нського рибоохоронного патруля: по серед білого дня 14 червня 2017 року на о. Нобель, що поблизу с. Нобель Зарічненського району було затримано громадянина, що здійснював вилов водних біоресурсів з використанням промислового знаряддя лову – сітки, без дозволу на спеціальне використання водних біоресурсів.

На місці події була виявлена й свіжа риба: лящ – 2 екз., окунь – 1 екз., загальною вагою 1,5 кг. Сума завданої шкоди склала 357 грн. Відповідальність за вказані дії передбачено ч.4 ст.85 КУпАП. Також 18 червня на р. Стир поблизу с. Іванчиці Зарічненського району було виявлено гр. П., який також здійснював лов водних біоресурсів з використанням промислового знаряддя лову – сітки.

Громадянином було виловлену рибу: щука – 1 екз., окунь – 3 екз., загальною вагою 1,9 кг. Сума завданої шкоди склала 391 грн. Відповідальність за протиправні дії передбачено ч.4 ст.85 КУпАП.

Нагадуємо, в управлінні Рівне нського рибоохоронного патруля функціонує цілодобова телефонна «гаряча» лінія (0362) 63-39-32. Якщо Ви стали свідком факту браконьєрства, просимо повідомляти за вказаним номером або телефонувати на Всеукраїнську безкоштовну «гарячу» лінію 0-800-50-52-50.

Про це повідомляють в управлінні Рівне нського рибоохоронного патруля.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv