Вчора, 26 червня, патрульні, рухаючись по вулиці Дорошенка, помітили підозрілого громадянина, який рухався на велосипеді.

Про це повідомляє Патрульна поліція Рівного на сторінці у ФБ.

В охоронців порядку було достатньо підстав вважати, що в рівнянина можуть бути заборонені в обігу речі. Зупинившись неподалік, інспектори надали вимогу про зупинку, проте він проігнорував та почав тікати на велосипеді.

pic

Патрульні продовжили піше переслідування, а один з інспекторів продовжив автомобільне, і завдяки майстерним діям, заблокував можливі шляхи втечі. Чоловік вимушений був спрямувати велосипед у бік тротуару, та, не впоравшись з керуванням, впав.

pic

Громадянин тричі повідомляв хибні дані відносно себе, проте його особу полісмени встановили. Під час поверхневої перевірки у 35-річного велосипедиста виявили міні вагу та пакетик з речовиною, зовні схожою на наркотичну.



pic На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Також, у поліцейських виникла підозра, що велосипед був здобутий злочинним шляхом, оскільки мав декілька нашарувань фарби та затерті дентифікуючі ознак марки.

Громадянин добровільно передав велосипед для перевірки.

pic Номер рами К81204369. Просимо власника, який впізнав свій велосипед, звернутись у відділ поліції, де цей транспортний засіб зараз знаходиться.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv