Усі на вибори. Президент України Віктор Ющенко знову розпустив Верховну Раду. Для рівнян ці вобори будуть другими цьогоріч. Місцеві політики по-різному оцінюють рішення глави держави, більшість же рівнян переконані, що ситуацію в державі виборами не поліпшиш.

Ні року без виборів. Президента України вдруге поспіль прийняв рішення про розпуск Верховної Ради. Ні для кого сюрпризом це не стало, політики навіть міцевого рівняни жваво коментують рішення глави держави. Рівне нські регіонали указ Президента називають законним. Щоправда до чергових виборів ставиться негативно.

Натомість Бютівці черговИй розпуск Верховної Ради називають злочином проти народу. Біло-сердешні переконують, зараз не час проводити позачергові вибори, є справи важливіші для життя держави.

Керівник обласного виконкому Народного Союзу "Наша Україна" Олексій Кособуцький рішення про розпуск парламенти теж вважає обгрунтованим. Адже цьому передували дії Юлії Тимошенко.

Тим часом декяим рівнянам до позачергових виборів ставляться вкрай негативно. Кажуть, ситуації в державі вони не змінять.

Наразі ж усім виборцям варто готуватися до чергового походу на дільниці. Президент обіцяє голосування пройде демократично та у межах закону.