Учора, 21 червня, близько другої ночі на виїзді з міста Березне сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждав 30-річний водій позашляховика.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

На місці події слідчо-оперативна группа встановила, що на автодорозі «Клесів-Михалин-Березне» 36-річний водій «Volkswagen Caddy», житель села Яцьковичі, не впорався із керуванням, виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення із автомобілем «Mitsubishi Pajero» під керуванням 30-річного березнівчанина.

Унаслідок ДТП водія позашляховика госпіталізували у реанімаційне відділення Березнівської центральної районної лікарні, де медики у нього діагностували політравму, забої головного мозку та хребта. Медики оцінюють його стан як важкий. Результати освідування водія «Volkswagen Caddy» показали 1,8 проміле. Він та пасажир авто, 32-річний житель села Яцьковичі, не постраждали.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Транспортні засоби поміщені на територію Березнівського відділення поліції.



pic



pic



pic

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Рівне нській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

На Рівне нщині розшукують двоє неповнолітніх [ФОТО]