Багато питань, багато відповідей, неабиякі історії та розповіді. І все іноземною!

Учні-учасники мовного табору Дубровицького навчально-виховного комплексу «Ліцей-школа» вирішили влаштувати поїздку до Вербівського озера та показати красу поліського краю для волонтера з Камеруну Сідоні.

pic

Учні англійською розповідали волонтерці про різноманітність рослин, тварин, ягід та дерев у лісі. Після прогулянки лісом, усі разом розвели багаття та зварили смачної юшки. Згодом, вчителі та учні грали у рухливі ігри «Dog», «Twister» тощо.



pic

Третій рік існує мовний табір у Вараській гімназії. Цьогоріч, протягом трьох тижнів працював із дітьми волонтер Лоай Мейхер із Єгипту (м. Каїр). Багато питань, багато відповідей, неабиякі історії та розповіді. І все іноземною!



pic У Костопільській ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 теж побував гість із Єгипту Карім. Обмін враженнями, робота в групах, вікторини, квести, конкурси, творчі лабораторії, мовні майстерні, рольові та лінгвістичні ігри, екскурсії містом тощо.

Освітяни Рівне нщини сподіваються, що проект GoCamps буде успішно продовжено. І школи області чекатимуть нових волонтерів. Адже у співпраці з носіями мови вивчати іноземну легше та цікавіше.

Про це повідомляє Управління освіти і науки Рівне нської облдержадмініністрації.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv