Рівнянин просить відремонтувати одну з підземок Рівного, яка "перетворилася на громадський туалет".

На сайті Рівне нської міської ради з'явилася петиція від рівнянина Коваля Олега Олександровича з проханням відремонтувати підземний перехід навпроти будинку на вулиці Соборній, 438.

Читайте також: Чи наведуть порядок біля дитячої поліклініки № 3 у Рівному? У Рівному просять продовжити рух маршутки за місто

Автор не просить владу зробити капітальний ремонт підземного переходу. Адже, на його думку, перехід потребує лише косметичного ремонту та освітлення, якого наразі немає.

"Не змушуйте людей порушувати ПДР і перетинати широкий і прямий відрізок Соборної, де на високих швидкостях їздить транспорт в напрямку м.Луцьк. В цьому місці багато людей переходять дорогу з дітками, які йдуть в Дитячий Садочок №33. Пане мер, ми віримо, що Ви це зробите цього 2017 року." - йдеться в тексті петиції.



pic

Розмістили петицію вчора, 19 червня 2017 року. Наразі під нею підписалися 22 рівнян з 300 необхідних. Часу на збір необхідних підписів ще достатньо. Підтримати петицію можна буде ще упродовж 44 днів - на сайті Рівне нської міської ради у розділі "Електронні петиції".

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv