Найромантичніше місце в Україні – Тунель кохання – відвідали оператори туристичних агенцій Китаю

Китайці охоче фотографувалися та робили селфі на фоні Тунелю кохання.

Клеванський феномен вже став туристичною візитівкою Рівне нщини і відомий далеко за межами України. Тож перебуваючи з робочою поїздкою в нашій державі, іноземці не оминули Тунель кохання, який отримав світове визнання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мандруй і знай свій рідний край: "Тунель кохання"

«Приємно, що до нас на Рівне нщину приїхали туроператори з далекої країни. Сподіваємося, що їм сподобаються і Тунель кохання, і Музей бурштину. Надіємося на подальшу співпрацю. Адже ці туристичні об’єкти є цікавими для туристів з Китаю», - відмітила начальник відділу туризму обласного управління культури і туризму Ярослава Гаврилова.

Нагадаємо, Тунель кохання – це ботанічний феномен, утворений заростями дерев, що ростуть вздовж залізничної колії. Поїзд проїжджає тут тричі на добу, обламуючи ті гілки, що порушують ідеальну форму тунелю.

Нещодавно за участю голови Рівне нської ОДА Олексія Муляренка презентували Стратегію розвитку популярного туристичного об’єкта «Тунель кохання». Зокрема, тут планують облаштувати великий дитячий майданчик, місця для відпочинку з барбекю-зоною, створити торгові ряди для сувенірів, зробити паркінг і забезпечити безкоштовний WI-FI.

Про це інформує прес-служба Рівне нської ОДА.

pic



pic



pic