Поблизу села Мирне Костопільського району близько 10 години жителі села в кількості понад 100 місцевих мешканців вийшли на автодорогу Городище-Рівне-Старокостянтинів, безперервно рухаючись по пішохідному переходу.

Таким чином селяни перешкоджають руху транспортних засобів. За попередньою інформацією, такий захід спровокував конфлікт з приводу об’єднання.

"Місцева влада ігнорує думку населення Мирненської с/р щодо бажання входити в ОТГ з м. Костопіль", - написали в одному із повідомлень у спільноті "Типовий Костопіль" у ФБ.



pic

Мирненської сільської ради в об’єднану територіальну громаду. Зі слів учасників акції, вони безперебійно рухатимуться по пішохідному переходу з 10.00. до 12.00.

pic



pic

ДО ТЕМИ: На карті Рівне нщини з'явиться ще одна об'єднана громада

На місце події виїхали працівники поліції, які забезпечували публічну безпеку і порядок та проели роз’яснювальну з громадянами щодо припинення перешкоджання руху транспорту автодорогою та вирішення конфлікту у правовому полі, повідомляє головне управління поліції у Рівне нській області.



pic



pic Близько 12 години рух транспорту на автодорозі Городище-Рівне -Староконстянтинів відновили. Усі учасники протесту розійшлися. Поліцейські забезпечили публічну безпеку і порядок, захід відбувся без сутичок.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv