Учора, 14 червня, до поліції звернулася 62-річна рівнянка, яку ошукали на 3500 гривень та 1375 доларів США.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

В обідню пору, коли жінка поверталася додому з лікарні, неподалік будинку за місцем проживання до неї підійшла незнайомка та дала їй пластикову картку із номером. Одразу потому підвела рівнянку до чоловіка, який повідомив, що один із супермаркетів обласного центру проводить акцію з нагоди річниці, в якій вона стала одним із учасників. Після телефонного дзвінка, що надійшов за лічені секунди, жінку «ощасливили» новиною про виграш посудомийної машини або отримання коштів за неї. Та вмить поруч та ж дівчина підвела ще одну літню жінку, яка нібито теж перемогла в акції. Чоловік повідомив, що переможниці акції повинні розділити виграш між собою та попередньо мають пред’явити наявність якомога більшої суми коштів, засвідчивши свою благонадійність. Жінка, яка підійшла другою, відразу відкрила гаманець, набитий грішми. 62-річна рівнянка також зауважила, що у неї є заощадження вдома і повела аферистів за собою. Вже у квартирі парочка сказала жінці, що усі гроші потрібно покласти в конверт і прийти на 19.00 до супермаркету, де і проводитиметься розіграш. Заклеюючи показово перед потерпілою конверт, у який вона поклала 3500 гривень та 1375 доларів США, чоловік непомітно замінив його на інший та віддав жінці. Коли остання після 19 години розірвала конверт, там знаходилися нарізані шматки газети.

Поліцейські встановили, що молода жінка була невисокого зросту, середньої тілобудови, приблизно 25-річного віку, мала світле волосся. Чоловік був також невисокого зросту, худорлявої тіло будови, віком близько 27-30 років, мав коротке темне волосся.

За фактом шахрайства слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України та звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією з приводу зазначених осіб, одразу зателефонувати до поліції.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У жителя Дубно вилучили асортимент наркотиків [ФОТО]