Поліцейські Вараша викрили злодія, який обікрав автошколу.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Правоохоронцям Варашського відділу поліції вдалося вийти на слід зловмисника, який тридцятого травня скоїв крадіжку із приміщення приватної автошколи. Тепер причетному до вчинення злочину загрожує до шести років позбавлення волі.

Як встановила слідчо-оперативна група, невідома особа вночі, зламавши замок на вхідних дверях, проникла до кабінету місцевої приватної автошколи та викрала комп’ютер, монітор, два відеопроектори та факс.

За фактом крадіжки слідчі розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Під час проведення розшукових дій правоохоронці встановили, що до злочину причетний 26-річний непрацюючий споживач наркотичних засобів із кримінальним минулим. До того ж, житель Вараша раніше неодноразово був засуджений за вчинення крадіжки, грабежу та розбою.

Як пояснив чоловік, він не має постійного заробітку, тому вирішив заробити грошей на крадіжці з автошколи. Здійснивши свій задум, він заховав поцуплену техніку в кущах на березі річки Стир, після чого поступово збував її «за недорого» то випадковим знайомим, то у місцеві ломбарди.

Досудове розслідування триває. Частина техніки поліцейськими вже вилучена, тривають заходи з пошуку та повернення решти викраденого майна. Одночасно правоохоронці перевіряють зловмисника на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів. Слідчими вирішується питання повідомлення чоловікові про підозру та обрання міри запобіжного заходу. За свої протиправні діяння він може опинитися за ґратами на шість років.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У Рівному патрульні затримали повію