14 червня о 22:14 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про загорання в одноповерховому, залізобетонному виробничому приміщенні на території ПАТ «Рівнесільмаш» за адресою: Рівненський район, селище міського типу Квасилів.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

В середині виробничого приміщення на площі приблизно 300 м2 горіли будівельні відходити, дерев’яні дошки, поролон та пінопласт.

У зв’язку із великою кількістю горючих матеріалів утворилося сильне задимлення. До місця події негайно було направлено шість одиниць пожежно-рятувальної техніки та оперативно-координаційний центр обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій. На гасіння рятувальники подали чотири водяних стволи. Значно ускладнювало роботу вогнеборців висока температура, а також відсутність поблизу місця пожежі вододжерел та малий тиск води у гідрантах.

О 23:30 пожежу вдалося локалізувати, а о 03:40 остаточно ліквідувати. Жертв та постраждалих внаслідок події не має. Загрози для громадян та навколишнього середовища не було. Ситуація знаходилася під цілковитим контролем співробітників ДСНС. На місці пожежі працювала оперативна група Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій області на чолі з заступником начальника полковником служби цивільного захисту Ігорем Михальчуком.

До ліквідації пожежі було залучено 7 одиниць техніки та 40 чоловік особового складу рятувальників. Причина пожежі встановлюється.

pic



pic



pic



pic



pic



pic

Про це повідомляє ГУ ДСНС в Рівне нській області.