Україна здавна славиться не лише дивовижними краєвидами, які зачаровують художників і поетів, а й лікувальними базами, які подарувала сама природа і зробили максимально зручними й комфортними люди. Одне з таких місць “Солотвино Резорт”. Комплекс розташувався на відомих у всій Європі соляних озерах та шахтах. Ідеальне місце для оздоровлення усієї родини.

Комплекс “Солотвино Резорт” пропонує широкий перелік лікувальних процедур, кожна з яких підійде конкретному відвідувачу. Так, людям з проблемами органів дихання корисно скористатися соляною кімнатою, яка за своїми лікувальними властивостями нічим не поступається соляним шахтам, і найкраще діє на нервову систему. Тут також знайдуть розраду астматики та алергіки.

pic

Якщо ж вам не по кишені поїздки до Мертвого моря, а організм просить і навіть вимагає скупатися у настільки ж солоній воді, спробуйте басейн з ропою у “Солотвино Резорт”. Купання у такому басейні буде корисним для людей зі шкірними захворюваннями, ревматизмом, травмами кісток, бронхіальною астмою, гіпертонією, радикулітом, псоріазом та інше.

Гідромасаж — це процедура, яку проводять сильним потоком води у той час, коли пацієнт сам знаходиться у воді. Тиск, який здійснюється направленим водяним струменем, має терапевтичну дію на максимально розслаблене тіло. Навіть, якщо людина знаходиться у максимально зручній позі, повністю розслабитися не завжди вдається. Досягнути такого ефекту дозволяє саме занурення у воду, коли тіло перебуває фактично у стані невагомості. Допомагає цьому і тепла вода, яка розслаблює м’язи, знижує вірогідність спазмів та зменшує біль.

pic



pic Схожий ефект має і підводний душ. Розслабившись у воді, лікувальному розчині або настої трав, людина отримує максимальний ефект. Така процедура підійде тим, хто має проблеми з опорно-руховим апаратом, хвороби нервової системи, ВСД та інше.

Прихильникам косметичних та оздоровчих процедур варто звернути увагу на пресотерапію або лімфодренаж. Послідовне стискання різних частин тіла спеціальними манжетами зі стиснутим повітрям дозволить поборотися з будь-якими проявами целюліту та різних стадій ожиріння, прибираючи застій лімфи в окремих зонах. Після лімфодренажу в організмі “запускаються” процеси, які роблять шкіру підтягнутою, гладкою та пружною. До речі, ця процедура зовсім безболісна.

Одним з найефективніших способів лікування захворювання дихальних шляхів по праву вважаються інгаляції. Про їх переваги можна говорити довго, але чи варто? Адже кращого способу поширити розпилені ліки на максимальну площу слизової оболонки ще, здається, не вигадали. Тим паче, що таким чином ліки точно потрапляють у дихальні шляхи, не “затримуючись” у шлунку, як під час прийому пігулок.

Потішить відвідувачів комплексу і унікальна аромотерапія. Розпилені у повітрі корисні ефірні масла допоможуть розслабитися, привести організм у тонус, укріпитися та, головне, досягнути стану повної психологічної гармонії з собою та світом.

Іще один метод очищення, але товстого кишківника, - це гідроколонтерапія. Вона основана на очищенні кишківника за допомогою води, яку подають за допомогою пластикоювої трубки. Так само через спеціальну трубку виводиться вміст.



pic

Це лише деякі лікувальні процедури, які доступні відпочиваючим у комплексі “Солотвино Резорт”. Додайте сюди ще й розташування у мальовничих лісах Закарпаття на березі ставу. Тож якісний і комфортний відпочинок від суєти міста гарантований.



pic

Комплекс “Солотвино Резорт” знаходиться:
Закарпатська область, Тячівський район, смт.Солотвино ,урочище Рибник 2

Дістатись до місця відпочинку можна прямим потягом Здолбунів - Солотвино.

Детальнішу інформацію шукайте на сайті:
www.solotvino.com.ua

або за телефонами:
(098)7383111, (098)9848114, (096)6696660
та 56-843, 56-532