У вівторок, 13 червня, на засіданні виконкому Рівненської міської ради обговорили режим роботи ряду кафе та ресторанів міста.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Зокрема, обговорювалася пропозиція дозволити кафе “Тарантінос” працювати до 02.00 год. ночі. Власник мотивував необхідність саме такого режиму роботи закладу тим, щоб відвідувачі нічного клубу “Лагуна”, яке знаходиться поряд, мали можливість купувати продукти харчування і в нічний час.

Також було розглянуто пропозицію встановити режим роботи наступних закладів: “Фортіссімо” - цілодобово, “Бурштин” - до 02.00. В підсумку, рішенням виконкому було визначено режим роботи зазначених закладів до 24.00 год.

Активно обговорювалося питання про встановлення режиму роботи кафе “Дорожнє”, що біля залізничного вокзалу. Зазначимо, що це питання вже втретє виносяться на розгляд. В підсумку, було вирішено встановити режим роботи з 08 год. по 23 год. Власник закладу, який був присутній на засіданні, таким рішенням виконкому залишився не задоволений. Він зазначив, що таке обмеження роботи змусить його звільнити кількох працівників, і вони залишаться без роботи.