Презентація порталу відбулася на засіданні обласної туристичної ради.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Відкриття сайту «Рівне нщина туристична» - черговий етап у промоції області. Це своєрідна площадка, де буде зібрана актуальна та повна інформація, необхідна для туристів і гостей Рівне нщини.

На головній сторінці розміщені банери туристичних об’єктів Рівне нщини, які є візитівкою області. Є інформаційна довідка про об’єкт, графік його роботи та GPS-координати. До уваги мандрівників – анонси туристичних подій та відеоролик «Рівне нщина туристична».

Портал має 5 основних розділів: «Про Рівне нщину», «Довідка», «Туристичні об’єкти», «Туристична інформація» та «Як подорожувати».

На сайті мандрівникам пропонують відпочинок на вибір – активний, історичний, релігійний, екологічний чи етнічний. У рубриках «Проживання», «Харчування», «Транспорт», «Відпочинок» і «Медицина» відображені карти розміщення об’єктів.

Сайт постійно оновлюватиметься актуальною туристичною інформацією про нові туристичні маршрути, об'єкти культурної спадщини, заклади відпочинку та зеленого туризму, мистецькі події на Рівне нщині . Також доповнюватимуться рубрики щодо складових туризму: місця проживання та харчування, інформація про транспорт і медицину.

Про це повідомляє прес-служба Рівне нської ОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рівнян запрошують на одинадцятий «Бандерштат», який пройде на новому місці