"Зверніть увагу, всі флешмоби організовує одна і та сама людина - (*професійний флешмобіст*). І у нас уже є династії професійних мітингувальників, є династії професійних громадських активістів, вже з'явилися династії флешмобістів" - так зреагував міський голова Володимир Хомко на сімейну акцію під міською радою.

Флешмоб під назвою "Де розмітка? Безгосподарність на дорогах – вбиває" організував рівненсьий активіст Юрій Дюг. Аби привернути увагу до того, наскільки від намальованої зебри залежить безпека дітей, до флешмобу долучив свою доньку - трирічну Ніку. Вона ж і провела своєрідний майстер-клас, як наносити розмітку прямісінько біля міської ради. Детальніше про це у сюжеті Першого місцевого:

Цю акцію міський голова Володимир Хомко прокоментував журналістам телеканалу РТБ:

"Хочеш мітинг - платиш, такса, на тобі флешмоб" - так очільник міста оцінив намагання громадськості привернути увагу до суспільно-важливих проблем. І зазначив, що нині виникають цілі династії мітингувальників.

Як реакція на такі висловлювання міського голови, у мережі виник ще один флешмоб. Активні рівняни покепкували з коментаря міського голови такими світлинами своєї малечі:

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv