Як відомо, за весільною традицією: наречена має бути на весіллі виключно у білій сукні. Але що робити, якщо цей біло-білий робить з тебе бліду поганку і підступно видає всі недоліки шкіри?

Чоловіки не розрізняють найтонших нюансів пудрових і молочних відтінків. І, навіть, якщо на вас буде плаття кольору ваніль, то наречений все одно скаже, що ви були у білій сукні. Тому не варто обирати вінчальне плаття лише білого кольору, особливо, якщо такі вам не личать. Є декілька хитрощів, які знають стилісти знаменитостей, але про які розкажуть далеко не всі консультанти весільних салонів. Записуйте!

Незалежно від того, наскільки у вас темна або світла шкіра, в ній може переважати теплий, холодний або нейтральний подтон. Теплий відтінок - це шкіра, в якій домінує жовтуватий відтінок. Холодний відтінок - це шкіра, в якій домінує синюватий або рожевий відтінок. Нейтральний відтінок зустрічається рідко, це шкіра, в якій є всі три пігмента. У шкірі більшості жителів Східної Європи переважає холодний відтінок, у жителів Південної Європи, Азії та Близького Сходу - теплий. Практично не буває дівчат, відтінок шкіри яких неможливо визначити.

Дуже світла шкіра (порцелянова)

Якщо ваш відтінок шкіри говорить про ваше аристократичне походження, видаючи лише зрідка легкий рум'янець на щоках, тож, від білої сукні вам точно доведеться відмовитися. Білосніжне вбрання зробить вашу шкіру ще більш блідою, і зіллється з вами у єдину пляму, у якій складно розглянути візерунки мережив, драпірування і цікавий крій. Блакитні сукні теж не можна купувати, разом з такою сукнею ви зможете придбати хворобливий вигляд. Досягайте контрасту! Робіть ставку на теплий айворі і світло-пудровий відтінки або ніжно-рожевий, який лялькову зовнішність тільки прикрасить.

Світла шкіра з розовінкой

Якщо ви володієте відтінком шкіри юних дівчат, про яких складали вірші поети Срібного століття, тоді вам необхідно додати до плаття жовтого відтінку. Обирайте вбрання кольору айворі, екрю або перлового відтінку з легким блиском.

Шкіра теплого відтінку (від айворі до молочного)

Під шкіру теплого відтінку можна вибрати як біле плаття, так і вбрання відтінку шампань. Все залежить від того, наскільки ваш відтінок шкіри темний. Головне, не обирати темно-пудрові відтінки, які додадуть вам зайвих років, а на тлі шкіри плаття буде виглядати брудно-пріпиленним.

Смаглява від природи або засмагла шкіра

Кому-кому, а ось власницям смаглявої шкіри пощастило найбільше. Якщо вашій розкішній засмазі або природному темному відтінку шкіри заздрять всі подруги, значить, ви можете дозволити собі сукню абсолютно будь-якого відтінку. Звичайно ж, білий поза конкуренцією, ви будете справжньою зіркою на своєму святі!

Так, можливо ви мріяли про окреме плаття і подумки приміряли вже його. Та може вийти так, що воно буде не личити. І справа не в крої, силуеті або вашїй фігурі, а всього лиш у відтінку. Не засмучуйтеся і просіть консультанта принести таке ж вбрання, але іншого кольору.

Джерело: weddingmagazine