Балкон або лоджія цілком можуть стати місцем, де ви не тільки зможете відпочити, а й втілити в життя свої мрії. І для цього достатньо зробити перший крок - припинити сприймати їх як місце для зберігання речей.

Тому ми підібрали найкращі ідеї інтер'єру для балкону. Вибирайте вподобаний варіант, і сміливо втілюйте мрії в життя. Повірте, після важкого робочого дня в офісі немає нічого кращого, ніж відпочити у власному райському гніздечку.



pic



pic

Підбираючи меблі для балкону, треба враховувати його площу та особливості. Одні з головних критеріїв вибору меблів - це функціональність і компактність.



pic



pic

Ідеї інтер'єру можуть бути різноманітні. Якщо не любите з квітами возитися, можна облаштувати для роботи або читання. Любите пити чай у тихій обстановці - поставте чайний столик. Актуальними залишається дерев'яні і плетені меблі. Зараз увійшли в моду ще меблі з кольорового пластику. Вони легкі, міцні і добре миються.



pic



pic

Велику роль в декорі балкона грають всілякі серветки, шторки і фіранки. Вони додадуть затишку, зроблять інтер'єр гармонійним і стильним. В якості декоративних елементів використовують керамічні аксесуари та вироби з металу.



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic

pic



pic



pic