Перший літній повний місяць, пік якого припаде на 9 червня о 16.30 за київським часом, пройде в самому містичному і загадковому знаку всього гороскопу - Скорпіона.

Почуття та емоції в цей час нестабільні, тому постарайтеся з 8 по 10 число не втягуватися у з'ясування відносин. Зараз немає сенсу відстоювати свою точку зору, оскільки переконати нікого не вдасться, можна лише загострити ситуацію.

Також причиною конфлікту можуть стати ревнощі і власницький інстинкт. Не дозволяйте собі різких висловлювань і критики в чужу адресу.

Особливо схильні до впливу місяця будуть самі Скорпіони (вони можуть виступати ініціаторами конфліктів) і Тельці, на голову яких це все може звалитися.

Місяць в Скорпіоні робить сильний вплив на нашу підсвідомість, загострюється інтуїція. Зараз корисно задавати собі питання, чого я дійсно хочу від цього життя, і зазирнути в очі своїм страхам, щоб їх перемогти.

Астрологи радять у ці дні бути обережними за кермом, дотримуватися безпеки при роботі з хімічними речовинами і гострими предметами, а також не переїдати і утриматися від алкоголю. Скорпіон - водяний знак, тому щоб позбутися негативної енергії рекомендується частіше приймати душ.

Також в ці дні можна влаштувати собі ароматерапію, сходити в лазню, СПА або на масаж. Віддайте перевагу ароматичним маслам троянди - вона гармонізує емоції, базилік - позбавить від почуття тривоги і зніме м'язову напругу, бергамот - заспокоїть нерви і зробить ваш сон міцнішим і спокійнішим.

В період повного місяця астрологи радять зробити генеральне прибирання і викинути з дому все зайве, щоб звільнити місце для нового. При чому це стосується не тільки речей, але і емоційних переживань.

Зараз «баласт» у вигляді страхів і негативних емоцій буде спливати на поверхню - а, значить, прийшов час від нього позбавлятися. Щастя вам, здоров'я і внутрішньої гармонії!