8 червня о 03:18 до служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в п’ятиповерховому житловому будинку міста Березне.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

За вказаною адресою негайно було направлено два чергових відділення віділення вогнеборців 9-ї державної пожежно-рятувальної частини районного центру та 3-го державного пожежно-рятувального поста села Моквин. По прибуттю на місце виклику співробітники Держслужби з НС встановили, що пожежа виникла в одній із кімнат квартири.

Рятувальники в апаратах захисту органів дихання провели розвідку, в ході якої в задимленому будинку виявили власника квартири Василя 1947 р.н. та його доньку Тетяну 1980 р.н. Потерпілих відразу вивели на свіже повітря та передали працівникам швидкої медичної допомоги. На приборкання вогню рятувальники подали два водяних стволи. О 04:35 пожежа була локалізована, а в 05:40 - ліквідована. Вогнем знищено меблі в житловій кімнаті та речі домашнього вжитку. Врятована жінка та чоловік були госпіталізована в Березнівську центральну районну лікарню з діагнозом: отруєння продуктами горіння. Наразі врятовані перебуває під наглядом лікарів. На ліквідацію пожежі було задіяно 10 рятувальників та 2 одиниці техніки ДСНС. Причина пожежі встановлюються.

Про це повідомляє головне управління ДСНС України у Рівне нській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

На Рівне нщині врятували 11-річного хлопчика, що тонув [ВІДЕО ПОРЯТУНКУ]