Трагічно обірвалося життя 76-річної жительки Квасилова вчора, третього червня. Захмелілий чоловік, який трапився їй по дорозі додому, задушив жінку. Після цього пішов до поліції та зізнався у скоєному.

Квасилівчанка близько 18-ї поверталася додому з городу узбіччям автодороги «Київ-Чоп». Неподалік селища у кущах помітила чоловіка, який нюхав клей. Жінка зробила йому зауваження. Перебуваючи під дією отруйної ейфорії, чоловік не вагаючись, повалив жінку та почав стискати горло. Коли ж та не подавала ознак життя, зірвав з неї золоті сережки.

Поліцейські Рівне нського відділу поліції, куди дістався зловмисник, з’ясували, що заявником є 33-річний уродженець Запорізької області, який нині мешкає у селі Білашів Здолбунівського району. Разом із слідчо-оперативною групою чоловік показав місце злочину.

Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 (вбивство) Кримінального кодексу України. Слідчі готують клопотання щодо обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Під час поверхневого огляду у кишені штанів поліцейські виявили крадені сережки. Відповідно до медичного освідування зловмисник, окрім наркотичного, перебував ще й і у алкогольному сп’янінні. Як пояснив він правоохоронцям, вже три роки як перестав бути токсикоманом. Однак чергова сварка у сім’ї підштовхнула на старі подвиги.

Тепер за вчинене відповідно до санкції статті чоловіку загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від семи до 15 років, повідомили у відділі комунікації поліції Рівне нської області.

pic



pic