Артистка драми.

1. Чому саме ця професія? Я виросла в театрі. Люблю і дуже шаную його. Це мій другий дім.

2. Чи змогли себе реалізувати в цій професії? Мабуть лише частково. Все ще попереду. Ще багато вчитися і працювати над собою. Ще багато не зіграних ролей і вистав.

3. Розкажіть про свою першу роль? Героїня першої моєї ролі досить схожа на мене - Домна. Така ж ніжна в душі, ранима, принципова.... Після цієї вистави під назвою "Суперники", розпочалася моя довга дорога під назвою театр.



pic

4. Які казусні випадки траплялися з вами під час роботи? Ой.....) Їх бувало багато. І порване плаття під час епізоду на сцені. І коли партнер на сцені тебе розсмішить, що важко стримати посмішку.... повторюся, театр це життя і в ньому є все живим з кожною виставою.

5. Розкажіть про нагороди, які отримали в даній професії? Я працюю в театрі не заради нагород, щоб їх збирати на полиці. Це моє життя, а в житті нагород нема, коли ти від нього отримуєш щастя.



pic

6. Кого б хотіли зіграти? Ой... все ще попереду. Хотіла б зіграти у виставі"В джазі тільки дівчата", героїню Кейн "Цукерочка". А так... багато мрій і зібраної енергії в душі і в серці.

7. З ким хотіли б зіграти на одній сцені/знімальному майданчику? Обожнюю талановитих людей. З любим би була велика цінність отримати творчий досвід разом попрацювати на одній сцені.

8. Чи є свої "акторські забобони"? Які? Досі підбираю цвяхии на сцені )



pic

9. Кіно - чи театр? Що краще, на вашу думку? Театр - в ньому ти живеш зараз і в цю неповторну хвилину.

10. Що для вас найстрашніше в роботі актора? Забути слова- це як жарт. А особисто для мене є ще страшним те, коли ти виросла в театрі серед багатьох акторів і бачиш, як вони йдуть з життя, вже на старості літ.

11. Вас впізнають на вулицях? Чи були якісь цікаві історії? Впізнають. От навіть щойно в таксі впізнали. Підходять.... І я завжди пишаюся нашим театром і тим, що маю таку велику честь працювати в ньому.

12. Розкажіть про свою найкращу роль. Суперники- з цього все почалося, вони привели мене на сцену.

pic