Близько четвертої ранку, першого червня, до будинку жительки хутора Лукавець увірвалися двоє невідомих. Аби збагатитися за чужий кошт, зловмисники завдали численних ударів літнім жінкам. Обоє нині перебувають у лікарні, а нападників розшукують поліцейські.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що у будинку проживають дві рідні сестри, 71-го та 82-х років. На стук у двері жінки прокинулися. Одна з них запитала, хто там, і у відповідь почула: «Міліція».

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram:Rivne1.tv

Відчинивши клямку, двоє невідомих чоловіків обухом сокири почали наносити їм численні удари, вимагаючи гроші. Обох сестер зухвальці зв’язали, аби ті зізналася, де заощадження. Однак одній з них вдалося вирватися і побігти до сусідів за допомогою, які і викликали поліцію. Перевернувши все у будинку, нападники втекли.

Обох потерпілих із численними забоями та у шоковому стані госпіталізували до Березнівської центральної районної лікарні.

Головного лікаря діагностичного центру затримали на хабарі [ФОТО]

За фактом розбою, поєднаним із проникненням, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії щодо встановлення особи зловмисника.

Скільки грошей та чим заволоділи злочинці, встановлюватимуть слідчі під час досудового розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.