Головного лікаря Рівненського обласного лікувально-діагностичного центру Романа Шустика затримали вчора о 16 годині у його кабінеті. Спецоперацію проводили військова прокуратура та управління захисту економіки.

На Романа Шустика поскаржилася жінка, від якої головний лікар вимагав 2000 доларів за те, аби вона могла працювати біологом в діагностичному.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram:Rivne1.tv

Першого червня працівники управління захисту економіки в Рівне нській області спільно з військовою прокуратурою Рівне нського гарнізону Західного регіону України затримали головного лікаря обласного медичного закладу, який вимагав та одержав неправомірну вигоду в розмірі 2 тисячі доларів США від громадянки за позитивне вирішення питання щодо працевлаштування.

Неправомірну вигоду посадовець отримував у декілька етапів. Під час останнього «траншу» у 1600 доларів його затримали учора близько 16 години в службовому кабінеті.

За фактом прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України. Головного лікаря вже затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального Кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic



pic