Краса зароджується всередині, принаймні, всі наші процеси мислення так чи інакше відбиваються на зовнішності. Коли ми засмучені, сердимося або переживаємо сильні негативні емоції по відношенню до людей, ми втрачаємо свободу і легкість. Це відбивається і на наших рухах, і на міміці. У суспільстві, на жаль, прийнято ходити з похмурим обличчям, а якщо ти посміхаєшся, то з тобою щось не так.Тим часом дослідження показують, що жінки стають неймовірно привабливі в очах протилежної статі, якщо в них представлені наступні внутрішні якості.

Доброзичливість

Психічно здорових чоловіків стерви зовсім не цікавлять. Сильні чоловіки віддають перевагу жінкам з великим серцем, здатних на доброту, розуміння і щиру посмішку. Приємна природна посмішка невербально передає чоловікові інформацію про вашу життєрадісність, оптимізм, стабільность і хороші комунікабельні здібності. А це і є ті самі якості, якими повинна володіти щаслива жінка.

Почуття гумору

Хіба ж можна незабутньо провести час з людиною, яка занадто серйозно ставиться до життя. Гарний настрій має бути основним пріоритетом. Прокинулися вранці, зробили зарядку, посміхнулися і зрозуміли, що все не так вже й погано, можна дозволити собі трохи розслабитися, подуріти і побути дитиною. А якщо ви жартувати зовсім не вмієте, то хоча б не бійтеся сміятися на чужими жартами, навіть якщо вони іноді бувають не зовсім вдалими.

Пристрасть

Знайти себе - важливе завдання в житті кожної людини. Пристрасно захоплена жінка манить, приваблює, породжує відчуття цікавості до її персони. Вона здатна надихати, в ній є глибина, любов до себе і своєї справи. Що може бути більш сексуальніше?

Впевненість в собі

Бути впевненими в собі - не означає ходити з поважним виглядом і гордо піднятою головою. Впевненість в собі - це якість людини, яка добре відчуває і знає себе. У неї є значимі цілі або вона вже досягла певних висот. Принаймні, впевнена в собі жінка розуміє в якому напрямку їй потрібно рухатися. Шукайте себе і не бійтеся експериментувати, тільки дії дозволять досягти відчуття внутрішньої сили.

Сексуальність

Усвідомлення власної сексуальності і відсутність страху в її прояві - ключовий момент жіночої привабливості. Багато хто боїться її, намагається заховати, мовляв непристойно занадто фліртувати і бути спокусливою. Але сексуальність - це частина людської натури, її потрібно прийняти і насолоджуватися.

Рішучість

Не боятися говорити про свої бажання, трепетно ​​ставитися до власних потреб і впевнено нести відповідальність за життя. Таких жінок видно за версту, з ними приємно і в театр сходити, і про життя поговорити в затишному ресторанчику.

Наявність власного стилю

Унікальне почуття стилю, тонкий смак, здатність виділятися серед основної маси жінок, що біжать за модними трендами. Навіть легке божевілля в цій справі допустиме, головне, ніколи не будьте нудними. У вас всього одне життя!


Ми в соціальних мережах: ВК ФБ

Приєднуйся ♥

Читай також:

Корисна заміна цукеркам: курага з сирною начинкою

Які елементи макіяжу подобаються чоловікам?

Це варто знати: Як розпізнати перші ознаки інфаркту міокарда?