Організатори: Rivne running club, Товариство червоного хреста України, Здолбунівська районна державна адміністрація.

Маршрут: Площа Героїв Майдану (біля БКЦ) – вул. Фабрична – вул. Незалежності – вул. Гетьмана Полуботка – вул. Грушевського – площа Героїв Майдану. Дистанція – один кілометр.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Пробіг не матиме змагальної складової, призові місця визначатись не будуть, оскільки в ньому братимуть участь особи, які мають неоднакову фізичну підготовку та відносяться до різних вікових категорій. Метою заходу є консолідувати громадськість міста та району навколо ідеї здорового способу життя та привернути увагу до проблем дітей, які мають важкі хвороби та не можуть самостйно пересуватись. Учасникам будуть презентовані пам’ятні сувеніри від організаторів.

До участі у заході запрошені предствники навчальник закладів, державних установ, підприємств та громадських організацій, які розташовуються і діють на території Здолбунівського району. Долучитись до забігу можуть всі охочі.

Учасникам акції буде запропоновано підтримати тих, хто потребує невідкладного лікування не тільки морально а й фінансово. До участі будуть задіяні волонтери Товариства червоного хреста України, яким можна буде передати кошти безпосередньо або ж перерахувати їх за ревізитами, вказаними в афіші.

pic