Сьогодні вранці, 29 травня, патрульні отримали виклик про те, що на вулиці Небесної Сотні двоє невідомих осіб вчинили грабіж і заволоділи мобільним телефоном заявника.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Інспектори негайно прибули за вказаною адресою і 31-річний рівнянин надав їм чіткий опис зловмисників. З метою пошуку осіб, що здійснили відкрите заволодіння чужим майном, поліцейські обслідували прилеглі території місця події.

Незадовго, поруч із житловим будинком, на вулиці Небесної Сотні, патрульні помітили двох невідомих осіб, які відповідали наданому заявником орієнтуванню. Помітивши службовий автомобіль, один з невідомих різко змінив напрямок руху та почав втікати. Наздоганяючи втікача, полісмени помітили, як останній дістає із кишені предмет, ззовні схожий на мобільний телефон, та викидає його. Чоловіка інспектори затримали поруч із під'їздом житлового будинку.

Невідомий чинив непокору, поводив себе агресивно в результаті чого патрульні застосували заходи фізичного впливу та спецзасіб кайданки. Під час візуального огляду місця, де 25-річний рівнянин викинув невідомий предмет, патрульні виявили мобільний телефон марки Philips, який, зі слів потерпілого, в нього вирвали з рук.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Затриманих осіб патрульні освідували на стан алкогольного сп’яніння в медичному закладі у лікаря нарколога та доставили до Рівне нського відділення поліції для встановлення всіх обставин вчиненого правопорушення.

Про це повідомляє патрульна поліція Рівного.

pic



pic



pic