Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telgram: Rivne1.tv

Овнам краще діяти по ситуації, уникнути нераціональної витрати грошей, енергії та інших ресурсів. Денні години розташовують до найбільшої пасивності, буде природним зниження комунікабельності, дефіцит свіжих ідей. Може виявитися актуальною нестрога дієта, при відсутності зайнятості не зашкодить післяполудневий сон. Увечері може знову з'явитися потреба у спілкуванні, але коло контактів має сенс звузити до одного-двох людей з близького оточення. Нові плани і маршрути краще тільки обдумувати.

Тельцям сьогодні показана помірність у всьому. Не варто планувати важливі справи, вимагати від себе та оточуючих максимальної віддачі. Велике значення може мати стиль харчування: це вдалий момент для перегляду звичного раціону, у бік утримання від шкідливої і важкої їжі. Не виключається занепад сил або втрата інтересу до недавніх занять. Вечір допоможе вам зламати інерцію мислення чи дій. Можливо, на вас подіє чужий приклад, з'явиться перспектива цікавою угоди.

Близнюкам зірки радять мінімізувати навантаження в першій половині дня. У цей час краще не витрачати, а акумулювати енергію. Небажано включатися в нові справи, інтенсивно спілкуватися, перебувати під прямими сонячними променями, нехтувати дієтою - будь-які зловживання здатні позначитися на самопочутті. Вдалий момент для відмови від шкідливої звички, непотрібного контакту. Увечері добре планувати особисті цілі і розклад, можна прикинути план дій на кілька тижнів вперед.

Ракам не варто вдаватися в деталі, будувати надто докладні конкретні плани на близьке майбутнє. Незважаючи на всю логічність ваших міркувань, життя зараз здатна внести істотні корективи. Першу половину доби краще провести у вільному режимі. Навіть при зайнятості не варто відмовляти собі у ланчі, з включенням сезонних продуктів: їжа або напій освіжать, піднімуть настрій, зменшать ймовірність нездужань. Вечір може втягнути вас у чужі справи або дати новий привід для особистих турбот.

У першій половині дня Левам варто привести в порядок поточні справи. У переговорах краще поставити крапку або кому: подальші події змусять поглянути на обговорювані питання в новому ракурсі. Бажано відкласти відповідальні поїздки, покупки, візити, консультації. В кінці дня очікується приплив ентузіазму. У скрутній ситуації замерехтить надія, намітиться дотепний вихід. Варто продумати власну лінію поведінки, особливо, якщо на вас рівняються інші або ви прагнете до популярності.

Дівам зірки радять не захоплюватися дрібницями, мислити розумнішою і сміливіше. Концентрація на звичному і знайомому може відняти сили, які зараз краще кинути на більш значні мети. Чим вище ваші запити і привабливу перспективи, тим важливіше вчасно переключитися і почати виробляти нову стратегію. Зміна вектора буде необхідна, якщо ви займаєте ключову позицію (керівник проекту, голова сім'ї, популярна особистість) або прагнете до неї. Можливо, вам варто стати ближче до начальства.

Терезам не варто сумувати, якщо день почався не з самої оптимістичної ноти. Поступово становище поліпшиться, а в чому-то події почнуть випереджати ваші розрахунки і виправдовувати найсміливіші з ваших очікувань. Це вдалий час для підготовки до подорожі, відкриття нового проекту, виступу в новій ролі, проведення масштабної акції. Не виключено, що вже цього вечора ви отримаєте цікавлять вас, права, можливості, повноваження. Дрібними практичними питаннями краще зайнятися в першій половині дня.

Скорпіонам варто поставити крапку в переговорах, або зробити в них паузу. Якщо залишилися неясні моменти, життя незабаром розставить все по місцях. В значимому договорі – наприклад, укладеному заради співпраці в складною, непередбачуваною або небезпечної ситуації – бажано уточнити найбільш критичні пункти. Не варто цілком покладатися на поведінку партнера, так як ввечері щось може змінитися. Не виключено, що проб'є «годину Х» і вам доведеться включитися в новий цикл ризиків або підвищеної активності.

У першій половині дня Стрільцям краще зайнятися практичними дрібницями, рутинними процедурами. Корисно залагодити побутові нюанси, перевірити матеріальну базу, запустити повсякденні рутинні процеси. Не варто пропускати сніданок, сьогодні він може стати головним джерелом життєвих сил на тілесному рівні. Ключові події очікуються ближче до вечора. Вони навряд чи стануть для вас сюрпризом, але можуть вимагати енергетичної віддачі, правильної реакції. Можлива активізація з боку партнера або конкурента.

Козерогам зірки настійно рекомендують відпочинок або зниження навантажень у першій половині дня. Не варто відмовляти собі в додаткових годинах сну, хорошому харчуванні. Провести у вільному режимі цілу добу обставини навряд чи вам дозволять. В кінці дня можлива поява нового фронту робіт, не виключені термінові домашні і службові клопоти. При наявності потенційних проблем зі здоров'ям, важливі превентивні заходи, інакше до вечора незадовільне самопочуття змусить подумати про візит до лікаря.

Початок дня Водоліям варто провести вдома, або в спокійній обстановці, таємному притулку. Це дасть вам час зібратися з силами, якщо ви втомилися або трохи зледачіли, а також обміркувати корисну інформацію, отриману напередодні, і провести необхідні роботи. У другій половині доби у вас і оточуючих очікується приплив енергії, ентузіазму, винахідливості. Можна продовжувати шлях, починати проект, включатися в ризиковану гру, а якщо ви вільні від справ, то переходити до активної фази відпочинку.

Рибам зірки рекомендують поберегти сили в першій половині дня, так як ближче до вечора вони можуть знадобитися. Спокійна обстановка може виявитися неправдивою, варто цінувати хвилини свободи і спокою. Краще не форсувати події, не втягуватися раніше часу в трудомісткі справи, не поспішати з остаточним вибором. З іншого боку, небажано зволікати, як тільки обставини дали сигнал «до бою». Вашої особистої присутності та енерговіддачі може вимагати будинок, гараж, автомобіль, бізнес, сімейна справа.