Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Перша половина дня допоможе Овнам відновити душевну рівновагу, нормалізувати робочі процеси, привести в порядок поточні особисті справи. Дисциплінованість і холоднокровність допоможуть в останній момент отримати те, що не давалася в руки при надмірному хвилюванні, суєті, нервозності. До вечора на перший план можуть вийти побутові потреби або насущні матеріальні питання. Можливо, вам доведеться зробити кілька покупок, зайнятися платежами, включитися в листування з фінансових тем або їх обговорення.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv)

На початку дня Тельці зіткнуться з обмежуючими факторами або об'єктивними перешкодами, які зіграють швидше позитивну, ніж негативну роль. Якщо ви надто захопилися, люди, обставини або інтуїція вкажуть вам межі дозволеного, нагадають про розуміння законності або безпеки. Не виключена тимчасова ізоляція. Найцікавішим обіцяє стати вечір. В це час ви станете товариськими і мобільніше, можливо надходження нових звісток, добре піде освіта і робота з інформацією.

Близнюки зустрінуть ранок на надихаючою хвилі. Переважати може піднесений романтичний настрій, підвищена цілеспрямованість. Додасть впевненості підтримка закону, інстанцій, групи друзів, старшого партнера. Можна розраховувати на адекватну віддачу від зусиль, об'єктивну оцінку праць. Увечері доведеться перемкнути увагу на суто практичні теми, наприклад, господарські, фінансові. Складуться умови для приватної переписки, приватного візиту. Не варто розкривати особисті джерела доходу.

Ракам день допоможе навести ясність в животрепетних питаннях, окреслити з максимальною чіткістю свої права і обов'язки, усвідомити свої повноваження, плани, перспективи. Можливо, для цього доведеться поспілкуватися з начальством або відвідати офіційну інстанцію. Може знадобитися дружнє ставлення з боку вищестоящих осіб. В кінці дня спілкування стане менш формальним і більш довірчим. Варто поділитися останніми новинами та поточними планами з кимось із друзів або близьких по духу родичів.

Левам варто максимально активно використовувати ранкові і денні години. У цей час багато питань автоматично вирішаться на вашу користь, потрібні обставини будуть формуватися самі собою. Знадобляться і плоди вашої власної далекоглядності, передбачливості. Можна розраховувати на підтримку впливових друзів та інстанцій, на гарантії якості, чесності, безпеки. Увечері може знадобитися нарада з матеріальних питань, обмірковування і вивчення фінансових планів, проведення платежів.

Сьогодні зірки допоможуть Дівам уникнути зайвої витрати часу і непотрібних ризиків. День дозволить підвести підсумки експерименту, скористатися знахідкою, але також і усвідомити рамки, за які не можна вийти. Можна з'ясувати максимальну суму кредиту або компенсації, граничний рівень винагороди чи покарання. В кінці дня більшість Дів повернеться до свого традиційного стилю мислення. Обіцяють удачу поїздки, контакти, навчальні заходи. Можливі вести або платіжні переклади з віддалених територій.

Терезам варто витратити першу частину дня на підтвердження свого статусу, врегулювання інтересів або інші офіційні церемонії. В цей час нескладно дотримуватися законів і порядків, здійснювати юридичні процедури. Можна уточнювати домовленості, розподіляти повноваження та обов'язки, оприлюднити результати спільних зусиль або підсумки спорів. Важливі моменти краще фіксувати шляхом реєстрації, ведення протоколу, підписання угоди. Увечері зажадають уваги фінансові і майнові справи.

Скорпіонам ще до настання вечора варто довести до кінця важлива справа. Якщо завдання складне, краще керуватися інструкціями або заздалегідь складеною програмою дій. Не варто відмовлятися від підтримки друзів і від послуг кваліфікованого персоналу. В кінці дня складуться умови для довірливого діалогу, що дозволяє детальніше обговорити делікатні питання, ділові та особисті. Доречно неофіційне нарада з лікарем, юристом, психологом, або з колегою, партнером, клієнтом, помічником.

Сьогодні Стрільці отримають підтвердження своїх прав, привілеїв або переваг, можуть святкувати творчу, любовну чи іншу вдачу. Не варто проявляти сором'язливість, якщо лаври переможця вами чесно заслужені. Увечері краще не ухилятися від рутинних занять, в ході їх можна навчитися чомусь корисному. Небажано нехтувати порадами лікаря, простий профілактикою хвороб, дотриманням дієти. Легке нездужання може зняти рецепт народної медицини, наприклад, відвар або ванна з цілющих трав.

Козерогам день допоможе адаптуватися до новин, знову навести порядок в думках або в індивідуальному просторі. Може бути успішно завершено черговий етап оновлень в будинку, офісі, на особистому або корпоративному сайті. Можливо, будуть заново виставлені умови та межі в особистих взаєминах, у сімейному середовищі. В кінці дня вдасться розслабитися, перейти до менш офіційним тоном спілкування. Можна дозволити собі невеликі поблажки і приємні дрібниці. Можливо інтригуюче або обнадійлива звістка.

Для Водоліїв продуктивно ранок, але сприятливий період триватиме аж до настання вечора. Багатьом Водоліям вдасться витягти користь з недавніх подій, а потім ліквідувати хаос, відновити і зміцнити колишні позиції. Обіцяють ефект колективні зусилля, особливо, якщо мова йде про спільний проект. Буде однаково корисна допомога кваліфікованих фахівців і добровільних помічників. В кінці дня краще опинитися вдома або підтримати зв'язок з домочадцями дистанційно: можливо, назріє розмова.

Рибам не завадить заново привести в порядок ресурси, проінспектувати особистий бюджет. Контроль за коштами особливо важливий, якщо ви зробили стратегічну купівлю, чи плануєте найближчим часом великі витрати. Варто заново підвести баланс, якщо у вас є заборгованість, кредити. Вечір обіцяє корисну інформацію, яка вас заспокоїть чи надихне. Можлива поїздка, цікава зустріч, може відбутися вигідну знайомство, не виключено візит близьких родичів чи ваше звернення до них.