Кореччанин продавав свій підсилювач потужності звуку на інтернет-сайті. Вже невдовзі зателефонував представник магазину та вирішив купити товар, надіславши повідомлення про нібито перерахунок коштів.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

39-річний мешканець Корця вирішив продати свій підсилювач через сайт безкоштовних оголошень і просив за нього дев’ять тисяч п’ятсот гривень.

На мобільний чоловіка зателефонував невідомий та повідомив, що він є представником магазину з продажу музичних інструментів, розташованого у Луцьку.

Додзвонювач виявив бажання придбати підсилювач і для надійності ще й сторгував 500 гривень. За кілька хвилин до будинку під’їхало таксі та забрало покупку. У цей час покупець скинув на мобільний телефон кореччанина повідомлення, що його картку поповнено готівкою на дев’ять тисяч гривень. Однак надрукував чоловік її власноруч.

Коли ж покупка була на руках у зловмисника, той ще й зателефонував до жителя Корця і повідомив, що він його ошукав. Чоловік одразу про шахрайську схему повідомив до поліції. Правоохоронці за фактом шахрайства розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У Рівному просять допомогти встановити особу потерпілого [ФОТО]