Найбільший у світі віртуальний оператор мобільного зв’язку LycaMobile готується до входу на український ринок.

Минулого тижня в Національній комісії, що здійснює держрегулювання у сфері зв’язку та інформатизації , відбулася зустріч з представниками цієї компанії, а також Укртелекому та Тримобу, пише Liga.net.

“LycaMobile планує підписати з мобільним оператором Тримоб партнерську угоду”, – повідомило джерело видання. Інформація співрозмовника підтвердилася. У прес-службі Укртелекому сказали, що компанія розглядає варіант розвитку Тримоба у співпраці з LycaMobile.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

“Однак деталей переговорів на даному етапі ми не розголошуємо”, – додає директор з корпоративних комунікацій оператора Михайло Шуранов. Голова НКРЗІ Олександр Животовський підтвердив, що зустріч дійсно мала місце.

“Їм потрібна консультація щодо формату співпраці. Точніше, технічним та юридичним особливостям. В цьому і розбираємося”, – уточнив він.

ДОВІДКА: LycaMobile (Великобританія) – це повноцінний віртуальний оператор з усіма необхідними IT-системами для надання телеком-послуг. Бізнес таких компаній полягає в тому, що вони орендують у мобільних операторів інфраструктуру і продають на її базі сервіси для кінцевих клієнтів. Компанія працює в 22 країнах і обслуговує понад 15 млн абонентів.

Про це повідомляє Видавничий дім «ОГО»