У США з'явилася послуга на замовлення лам і альпака на весільну церемонію.

Терапевтичний центр Mtn Peaks Therapy Llamas & Alpacas в американському штаті Орегон запустив послугу "Весільні лами".

Будь-який бажаючий може замовити на весілля пару лам в костюмах нареченого і нареченої. Про це пише TJ з посиланням на видання OregonLive.

За словами працівників центру, їхні тварини - "справжні професіонали" в усьому, що стосується свят. Автори ідеї розповіли, що вперше відпустили своїх підопічних на весілля в 2011 році. З тих пір кількість заявок продовжує зростати - в 2016 році вони відвідали вже 11 церемоній.

"Більшість наречених хочуть відразу двох лам і альпака. Це наш особливий шлях, щоб допомогти в лікуванні звірів. Кожне свято стає особливим. Зараз у нас десятки замовлень, а адже ще не почався весільний сезон", - говорить Шеннон Джой, координатор заходів Mtn Peaks Therapy Llamas & Alpacas.

Послуга коштує близько 300 доларів за двох звірів на годину. Вони фотографуються з гостями, присутні на офіційній церемонії і беруть участь у вечері. Виручені кошти йдуть на утримання центру та лікування тварин.

Поки що замовити лам і альпака на весілля можуть тільки жителі Орегона, Вашингтона і Портленда. Решта можуть стежити за ламами на весіллях через Інстаграм терапевтичного центру.

pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic