Із 2 червня стартують щотижневі авіарейси з Рівного до Анталії (Туреччина).

Аби перевірити, чи готове летовище до нового туристичного сезону, до Міжнародного аеропорту «Рівне » завітали голова обласної ради Микола Драганчук, його перший заступник Олександр Корнійчук і голова ОДА Олексій Муляренко.

"Рівне нський аеропорт готовий приймати літаки й вже чимало зроблено для того, аби в найближчій перспективі з'явилися рейси не тільки в Туреччину, а й інші країни та міста. Зокрема, йде мова, щоб налагодити повітряне сполучення з Єгиптом, Болгарією, Польщею, а також Одесою", - зазначив Микола Драганчук.

Разом із тим, оглянувши територію летовища, голова облради відмітив, що необхідно й надалі осучаснювати як приміщення, так і техніку. Зокрема, обласна рада вже виділила на кошти на реконструкцію руліжної доріжки, що дозволить приймати літаки класу «Боїнг». Є передумови, що летовище отримає грант на модернізацію інфраструктури, який передбачений програмою транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

"Минулого тижня на Рівне нщину приїздила делегація з Хмельниччини, яка була приємно вражена станом Рівне нського аеропорту та хоче відновлювати свій за його прикладом. І в подальшому, для обласної влади, розвиток летовища залишатиметься одним із основних пріоритетів", - додав Микола Драганчук.