День народження подруги - це друге за важливістю свято в році, звичайно ж, після твого дня народження. Нехай їй буде красиво, душевно, оригінально і запам'ятається назавжди.

Влаштуй своїй подрузі найбільш незабутній день у році!

Як привітати подругу оригінально?

Запорука ідеального дня народження - його початок. Можна в 12 ночі, а можна з самого раннього ранку. Головне - крутий старт, шампанське, кульки, хлопавки, свічки, торт! Що може бути краще крутих фоток і яскравих спогадів. Цілий день повинен увійти в історію, бути записаний на відео і сфотографовано. Ви ж будете гарними, щасливими і, може, навіть п'яні (від щастя, звичайно ж).

Найголовніше для дівчини - це увага. Присвяти подрузі весь день, будь поруч і зроби святковим все - від сніданку до вечері. Чим більше свічок вона задме за день і чим більше тостів на свою адресу почує, тим щасливішим буде її рік. А це головне завдання всіх подруг.

Ось тобі на допомогу список найкрутіших речей, які можна зробити в її день народження.

1. Замовити фотосесію

У свій день народження вона точно буде виглядати чудово, і це чудовий спосіб сфотографувати її в кращому вигляді. Для фотосесії підготуйте побільше красивих атрибутів - квітів, кульок, конфетті, симпатичних пляшок шампанського і наборів капкейків. Стануть в нагоді флеш-тату, гліттер і карнавальні маски. Фото будуть зоряними, обіцяємо!

2. Придумати квест по місту або піти в квест-кімнату

Нехай шукає там подарунки, побажання і будь-які круті речі, які захочете.

3. Записати відео- або фотопривітання від ваших друзів

Можна організувати флешмоб в її честь, наприклад, в фейсбуці змінити аватарки, придумати персональний хештег для привітань або тематичні фото. Можна організувати скайп-дзвінок від далеких улюблених людей або сюрприз-вечірку. Увага близьких - найважливіше в цей день.

4. Весь день робити те, чого ніколи не робили

Пробувати нові речі, починаючи з їжі, місць, де перекусити, що надіти, як нафарбуватися і куди піти. Зроби добірку того, чого вона ніколи не робила, боялася зробити або навіть подумати про це не могла. Чи не була в караоке або не їздила автостопом, не була на колесі огляду або не пила абсент. Новий рік корисно починати з нових речей і емоцій.

5. Здійснити її мрію

Хоча б одну, але можна і кілька. Ти ж точно знаєш, чого вона хоче. Стрибнути з парашута або зробити тату, піднятися на дах з кальяном або зустріти світанок в новому місті, піти на майстер-клас з фотографії або сходити на йогу. Насправді велика частина бажань здійснюється набагато легше і швидше, ніж ми думаємо.

6. Спекти торт

Чесно, таке вона оцінить і запам'ятає, адже буде красиво і з любов'ю. Торт присутній на будь-якому дні народженні, так чому б йому не бути найбільш особливим.

Викладайся на всі 100%, але врахуй, що в наступному році тобі доведеться викластися вже на 101%!

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 10 українських слів, значення яких вас здивують