З 1 червня на Рівненщині розпочинається літня оздоровча кампанія для дітей.

Цьогоріч школярів прийматимуть 7 дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, 4 санаторії. Тож батьки уже можуть купувати путівки до закладів.

Окрім цього, будуть працювати понад 180 пришкільних та 6 наметових таборів.

На переконання заступника голови Рівне нської ОДА Світлани Богатирчук-Кривко, в області створені усі умови для відпочинку та оздоровлення дітей.

Найголовніше це те, що з цього року батьки самі можуть обирати заклад за своїм бажанням. А це створить конкуренцію серед оздоровчих установ. А ще часткову або повну оплату путівки здійснюватимуть за рахунок коштів обласного та місцевих бюджетів у вигляді компенсації вартості путівки.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

«Усі райони та міста відповідально віднеслися до питання оздоровлення школярів. Так, у Демидівському та Млинівському районах, Рівному та Вараші уже передбачені гроші на відпочинок. Зарезервували кошти на оздоровлення й об’єднані територіальні громади – Клесівська, Крупецька, Мирогощанська та Млинівська. В інших районах та містах гроші виділять уже до кінця травня. Тому літня оздоровча кампанія розпочнеться вчасно», - зазначила Світлана Богатирчук-Кривко.

Загалом, на Рівне нщині планують оздоровити понад 42 тисячі дітей пільгових категорій, а це близько 30% школярів. Для цього з обласного бюджету запланували кошти в сумі понад 6 мільйонів гривень, з місцевих - близько 7 мільйонів гривень.

Інформує прес-служба Рівне нської ОДА.