Трагічно обірвалося життя 47-річного жителя Володимирецького району вчора, дев’ятого травня. Приїхавши у Вараш забрати свою співмешканку, яка вже два дні гостювала у знайомого, отримав від неї смертельний удар ножем у шию.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

33-річна жінка проживала в будинку разом зі своїм цивільним чоловіком у селі Дубівка Володимирецького району. Обоє родом із села Сопачів. Їхнє сімейне життя було далеке від зразкового, бо частенько заглядали у чарку. Сьомого травня господиня вирішила навідати свого знайомого у Вараші та на два дні пропала з дому. На пошуки вирушив співмешканець, де у квартирі 51-річного чоловіка і застав свою благовірну.

Усі троє, як годиться, зустріч вирішили відзначити. Після застільного обіду близько 16 години жінка взялася за вечерю, тож почала обирати картоплю. Чоловіки були поруч із нею. Коли ж співмешканець закурив, та зробила зауваження, у результаті чого виникла сварка. Тривала вона недовго, бо жінка, не вагаючись, вдарила співмешканця кухонним ножем у шию.

Спочатку всі перелякалися та хотіли викликати швидку. Однак поранений відмовився та запевнив, що з ним усе гаразд. Сам тим часом пішов до кімнати та приліг на диван. Жінка час від часу навідувалась до нього. Та, коли близько 19 години зайшла вчергове, виявила вже, що чоловік не подає ознак життя.

«Жінку поліцейські затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, — повідомив начальник Варашського відділу поліції Руслан Грицай. — Вирішується питання про повідомлення їй про підозру у скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

Відповідно до санкції статті зловмисниці загрожує від семи до 15 років позбавлення волі.



pic



pic



pic



pic



pic



pic

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

На Рівне нщині чоловік випав з вікна власної квартири