8 травня о 07:38 до Служби порятунку Рівненщини надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві за адресою: смт. Зарічне, вулиця Поліська 62. За вказаною адресою виїхав черговий караул вогнеборців 13-ї державної пожежно-рятувальної частини районного центру.

Прибувши на місце пожежі рятувальниками було встановлено, що вогнем охоплено кімнату житлового будинку з піноблоків, критого шифером по дерев’яній обрешітці, розміром 8х10 метрів.

Сусіди повідоми бійців ДСНС, що в середині помешкання можливо перебуває 29-річний власник оселі громадянин Юрій. Вогнеборці в апаратах захисту органів дихання увійшли в задимлений будинок, де в одній із кімнат на підлозі виявили тіло господаря без ознак життя. Рятувальники винесли чоловіка на свіже повітря та передали бригаді швидкої допомоги. Медики констатували смерть власника.

На гасіння вогнеборці подали один водяний ствол. Завдяки тактично грамотним діям, будинок був врятований від повного знищення вогнем. О 07:58 пожежа була локалізована, а о 10:10 повністю ліквідована.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Вогнем знищено частину перекриття на площі 10м2 та речі домашнього вжитку в кімнаті. На гасіння було залучено одну пожежну автоцистерну та шість вогнеборців. Причина пожежі та розмір збитків встановлюються.

Шановні громадяни! З початку 2017 року на Рівне нщині виникло 513 пожеж на яких виявлено 15 загиблих людей. Рятувальники обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій звертаються із застереженням бути вкрай обережними з вогнем - не куріть у ліжку, особливо у нетверезому стані, не залишайте увімкненими без нагляду прилади опалення, газові плити, печі, не залишайте дітей дошкільного віку без нагляду. Будьте уважними, бережіть себе!

pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic