Корецьким відділом Здолбунівської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 3 громадян (усі – жителі Корецького району) за обвинуваченням у вчиненні низки злочинів, пов’язаних із проникненням в домоволодіння та викрадення з них майна.

Досудовим розслідуванням встановлено, що протягом листопада- грудня 2016 року вищезазначені громадяни, діючи таємно, в темну пору доби, з корисливих мотивів, усвідомлюючи протиправний характер своїх дій, а також те, що вони посягають на чуже майно та не мають права розпоряджатися ним, проникали до домоволодінь шляхом пошкодження вікон, а також відбиття навісних замків, та заволодівали майном потерпілих громадян.

Викраденим розпорядилися на власний розсуд. Доведено участь зловмисників у 6 епізодах злочинної діяльності. В результаті зазначених дій потерпілим завдано шкоди майнового характеру на загальну суму більше ніж 30 тис грн. Всі протиправні дії обвинувачених кваліфіковані як таємні викрадення чужого майна (крадіжки), поєднані з проникненням у житло, інше приміщення, вчинені групою осіб, тобто як кримінальні правопорушення, передбачені ч. 3 ст.185 КК України.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Тепер долю спільників визначить суд.

Довідково: санкція ч. 3 ст.185 КК України передбачає покарання у виді позбавленням волі на строк від трьох до шести років

Матеріали Корецького відділу Здолбунівської місцевої прокуратури Рівне нської області

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Рівному із замкнутої квартири визволяли хмельничанку [ФОТО]

У Рівному згорів автомобіль

На Рівне нщині п'яний водій утікав від патрульних