Трагічний випадок стався учора, другого травня, близько 13 години. Від отриманих у результаті падіння травм жінка загинула на місці події.

66-річна здолбунівчанка проживала у квартирі на дев’ятому поверсі одна. Жінку постійно відвідували дочки та онуки, оскільки та мала психічні розлади. Тож, найімовірніше, що цей стан підштовхнув її на відчайдушний крок. Вона стрибнула зі свого балкону, поклавши у кишеню паспорт громадянина України та номери телефонів своїх дітей.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Тіло жінки помітив 25-річний місцевий мешканець та одразу викликав швидку та повідомив до поліції. Медики, що прибули на місце події, лише констатували смерть жінки.

Оглянувши квартиру, поліцейські виявили на столі гроші та записку, у якій загибла запевняє нікого не звинувачувати у її смерті, адже вчинила так з власної волі, бо не могла жити в такому душевному стані.

Для проведення перевірки правоохоронці за цим фактом розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Під стінами Рівне нської ОДА проплачений мітинг? [ФОТОРЕПОРТАЖ]