28 квітня о 10:00 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в підвальному приміщенні одноповерхової цегляної будівлі кафе розміром 12х20 метрів у місті Здолбунів по вулиці Гончара.

За вказаною адресою було направлено чергові відділення вогнеборців 18-ї та 1-ї державних пожежно-рятувальних частин Здолбунова та Рівного, а також оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС.

На гасіння рятувальники подали три водяні стволи. Також бійці Держслужби з надзвичайних ситуацій винесли із палаючого підвального приміщення два газових та один кисневий балони, чим запобігли можливому вибуху та руйнуванню конструкцій. Пожежу локалізовано об 11:19, а остаточно ліквідовано о 12:00.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Загиблих та травмованих не має. Рятувальники не допустили поширення полум’я на верхній поверх. Вогнем знищено дерев'яне оздоблення стін, вагонка, меблі та електропобутові прилади в підвальному приміщенні. На пожежу залучалося чотири автомобілі ДСНС та 17 чоловік особового складу рятувальників.

Інформує прес-служба ДСНС України у Рівне нській області.

pic



pic



pic