Жива – унікальний концерт - символ. Пробуджений, втілений у жіночому образі, проявлений у звуці, подих весни! Подія, яка несе оновлення. Містерія звуку.

На одній сцені поєднаються класичні і архаїчні музичні інструменти. Чуттєва віолончель звучатиме у виконанні відомої Ольги Бойчук (м. Львів). На величному органі гратиме заслужений музикант Петро Сухоцький (м.Луцьк). Мелодії сопілок ( альт, сопранно) і флейти Пана, лунатимуть, завдяки талановитій Ользі Мілості(м. Львів). Чарівним звучанням Ханг Драму, інструменту нової ери, вас здивує Антон Стрілець (м. Черкаси). Найкрщим подарунком стане космічне звучання планет і Всесвіту, проявлене у єдиному і неповторному звуці ГОНГІВ! Віртуозна гра Андрея Сутугинаса(Литва) манить, чарує, хвилює і стимулює до пробудження до оЖИВАння...

Творитиме спільно поєднану симфонію Андрей Сутугинас – Live-композитор, засновник “Театру звуку”, Гонг-майстер із досвідом роботи у звукотерапії більше 18 років. Власник унікальної колекціі архаїчних музичних інструментів, зібраних з всього світу! Із його колекціі, на сцені звучатимуть симфонічні і планетарні Гонги, тибетські і кришталеві чаші, каратали(дзвіночки), Конх(велетенська раковина), шруті (фісгармонія), сансули, окарини і багато інших ! Всі ці неповторні звуки, в поєднанні з обертоним і горловим співом, відкриють для Вас багатогранний світ ЖИВОГО звуку !

Концерт відбудеться 30 квітня у залі камерної та органної музики, що є пам'яткою архітектури.

Старовинне приміщення має найкращу у Рівному акустику, даючи можливість, сповна насолодитись звучанням інструментів! Звук у такій споруді розкривається, лине, переливається, створюючи «звукову палітру» небаченої краси!