Учора, 25 квітня до поліції звернулася 32-річна рівнянка, матір тримісячної дитини, на яку впало дерево під час прогулянки в парку. Вона просить притягнути до відповідальності осіб, які забезпечують благоустрій паркової зони.

По приїзду слідчо-оперативної групи на місце події стало відомо, що 69-річна рівнянка разом із тримісячним немовлям, невісткою та ще двома внуками гуляли парком. Раптово на бабусю із візочком, у якому знаходився внук впало дерево. Свідком цієї події стала невістка, яка викликала швидку медичну допомогу й повідомила до поліції.

Пенсіонерку із перелом ноги, закритою черепно-мозковою травмою та численними гематомами госпіталізували у Рівне нську центральну міську лікарню. Малюк разом із матір’ю знаходиться під наглядом медиків у Рівне нській обласній дитячій лікарні. У нього діагностували забої живота та грудей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рівне нщина: на кордоні затримали безхатченка з бурштином [ФОТО]

За цим фактом відомості внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчиненні кримінальні правопорушення та інші події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження, у рамках якого слідчі встановлюватимуть, чи були порушенні норми утримання зелених насаджень у парковій зоні та хто відповідатиме за наслідки.

Інформує прес-служба Національної поліції в Рівне нській області.

Фото: РТБ.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv