Минулої доби працівники управління протидії наркозлочинності ГУНП в Рівненській області виявили у 33-річного здолбунівчанина один грам первентину.

Крім того, у Володимирецькому районі під час огляду автомобіля поліцейські вилучили близько п’яти грамів марихуани.

Близько 17 години на вулиці Гончара у Здолбунові співробітники управління протидії наркозлочинності під час поверхневого огляду у місцевого мешканця виявили два пакунки з порошкоподібною речовиною, схожою на первентин вагою один грам.

У селі Стара Рафалівка, що на Володимиреччині, близько опівночі поліцейські зупинили автомобіль «ВАЗ-2105» під керуванням 29-річного варашівця. Під час огляду транспортного засобу на сидінні пасажира поліцейські виявили пакунки з речовиною, схожою на рослини конопель, вагою близько п’яти грамів. Автомобіль «ВАЗ-2105» доставили на територію місцевого відділення поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:За добу на Рівне нщині палало 6 разів

Наркотики вилучили та направили на експертизу до Рівне нського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. За обома фактами незаконного зберігання наркотиків відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України.



pic

Інформує відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv