Відповідно до наказу Головного управління Нацполіції України в Рівненській області від 24 квітня 2017 року тимчасове виконання обов’язків начальника Дубенського відділу поліції покладено на полковника поліції Романа Миколайовича Панасюка.

Сьогодні, 24 квітня, начальник Головного управління Національної поліції в Рівне нській області Валерій Присяжнюк представив особовому складу, очільникам силових структур, міста та району нового керівника місцевої поліції, наголосивши, що лише завдяки спільним зусиллям усіх гілок влади громадяни зможуть довіряти її представникам та почувати себе у безпеці.

«Якщо ви прийшли в поліцію, то повинні віддано служити українському народові і, якщо людина звернулася до вас, то ви зобов’язані зробити все, аби виправдати її сподівання і довіру та допомогти», — наголосив підлеглим керівник поліції області.

Валерій Присяжнюк укотре акцентував увагу присутніх на важливості комплексного підходу до профілактики злочинності, зокрема на необхідності збільшення камер відоспостреження у рамках програми безпечне місто. Загалом поліцейським та всім представникам влади потрібно працювати так, щоб люди відчували високий рівень правопорядку та публічної безпеки. Представляючи нового керівника Валерій Присяжнюк зауважив, що Роман Панасюк — людина з багаторічним досвідом роботи. У подальшій своїй діяльності за ефективної співпраці з владою та правоохоронними структурами на місцях повинен зробити все можливе, аби Дубенщина стала одним із кращих районів області.

Крім того, як повідомив начальник ГУНП області, відсьогодні поліцейські переведені до 17 травня на посилений варіант несення служби, у зв’язку із травневими святами та проведенням пісенного конкурсу «Євробачення 2017». Р.s Попередній начальник Дубенського відділу поліції Володимир Голубош відряджений до Національної поліції України для подальшого проходження служби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівне нщині вшанують пам'ять жертв аварії на Чорнобильській АЕС

Довідка: Роман Панасюк народився 13 лютого 1967 року у м. Херсон. Має чотири вищі освіти. Закінчив педагогічний, індустріальний інститути, інститут бізнесу та університет внутрішніх справ.

Працював оперуповноваженим, старшим оперуповноваженим та заступником начальника управління по боротьбі з економічною злочинністю, на керівних посадах галузевих служб у Полтавській області. Обіймав посади заступника начальника управління по боротьбі з організованою злочинністю та заступника начальника УМВС України в Миколаївській області. Згодом працював заступником начальника та начальником УДСБЕЗ УМВС України в Херсонській області, першим заступником начальника управління – начальником кримінальної міліції Херсонського міського управління, начальником Херсонського міського управління УМВС України в Херсонській області.

Із грудня 2015 року очолював територіальне Управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України з обслуговування Вінницької, Кіровоградської та Черкаської областей.