Молодик з краденими речами саме збирався тікати з гаражного приміщення у селі Корнин, коли його застукали господарі. Поліцейські, що прибули за викликом, затримали зловмисника та помістили до ізолятору.

У ніч на 23 квітня 24-річний мешканець села Корнин Рівне нського району навідався до господарства 49-річної місцевої жительки, аби нажитися за рахунок чужого майна. Молодик проник до гаража, відімкнувши замок ключем, який необачно залишив господар. Зловмисник виніс на подвір’я дриль, перфоратор, шуруповерт та набір свердл. Утім, зникнути із приготованим майном не встиг. Господар занепокоївся, коли почув гавкіт собаки. Вийшовши на подвір’я, побачив, що хтось порпається у гаражі, тож миттю зачинив злодія усередині.

На місце пригоди негайно прибула група реагування патрульної поліції Рівне нського районного відділення поліції та одразу викликала слідчо-оперативну групу. У цей момент молодик схопив канцелярський ніж та, намагаючись вкоротити собі віку, зробив поріз на руці. Правоохоронці обробили рану, однак для певності викликали ще й швидку медичну допомогу. Медики оглянули потерпілого та запевнили, що загрози його здоров’ю не має.

За фактом вчинення крадіжки з проникненням у приміщення правоохоронці розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рівнянин вдарив ножем у груди свого гостя [ФОТО]

Чоловіка поліцейські затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.

З’ясувалося, що молодик вже потрапляв у поле зору правоохоронців за майнові злочини та викрадення транспортного засобу.

За скоєне відповідно до санкції статті йому загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від трьох до шести років.



pic



pic



pic



pic

Інформує відділ комунікації поліції Рівне нської області.