Учора, 20 квітня, поліцейські виявили у мешканця Млинова п’ять грамів марихуани, а у Вараші вилучили 12 грамів первентину у місцевого жителя. За зберігання наркотиків чоловікам загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

По обіді у селі Дядьковичі Рівне нського району під час проведення огляду у 38-річного жителя Млинова оперативники виявили у пачці з-під цигарок пакунок з подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору, зовні схожою на марихуану вагою, близько п’ять грамів.

Крім того, інспектори сектору реагування патрульної поліції Варашського відділення під час відпрацювання гаражних кооперативів міста зупинили автомобіль «ВАЗ-2101». У 32-річного пасажира поліцейські виявили шість пакунків з кристалічною речовиною, ззовні схожою на первентин та приладдя для його вживання. У поле зору поліцейських 32-річний варашівець вже потрапляв раніше, нині розслідується кримінальне провадження за фактом зберігання ним наркотиків.

Усе вилучене слідчі відправили на експертизу до Рівне нського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. За обома фактами незаконного зберігання наркотичних засобів та психотропних речовин відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України.



pic



pic



pic



pic

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

На Рівне нщині у вогні знайшли тіло чоловіка