19 квітня о 17:03 до Служби порятунку Рівненщини надійшло повідомлення про загорання сміття з подальшим поширенням пожежі на дах цегляного гаража критого шифером по дерев’яній обрешітці площею 7х4 метри у місті Сарни по вулиці Толстого.

За вказаною адресою негайно було направлено два чергових відділення вогнеборців 8-ї державної пожежно-рятувальної частини районного центру. Бійці Державної служби з надзвичайних ситуацій оперативно подали на гасіння вогнегасячі засоби. Вже о 17:12 пожежа була локалізована, а о 17:43 повністю ліквідована. Не допущено знищення вогнем гаража. До ліквідації пожежі було залучено дві пожежні автоцистерни та сім вогнеборців.

Довідково: з початку потепління на Рівне нщині вже зафіксовано 23 пожежі в природних екосистемах на загальній площі майже 8 гектарів. У зв’язку з цим, рятувальники звертаються до громадян з проханням бути вкрай уважними та обережними у поводженні з вогнем. Не розводьте багаття, не кидайте непогашені недопалки або сірники поблизу торфовищ, в лісопаркових зонах, на полях та узбіччях доріг. Наголошуємо: самовільне випалювання сухої рослинності або її залишків передбачає адміністративну відповідальність.



pic



pic



pic



pic

Інформує прес-служба ДСНС України у Рівне нській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівне нщині у багажнику «Audi-А6» знайшли бурштин [ФОТО]

Рівне нщина: на дорозі загорівся автомобіль