18 квітня о 07:42 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» від водія маршрутного автобуса ПАЗ-695 сполученням «Сарни-Кам’яне-Чудель» надійшло повідомлення про загорання його транспортного засобу за адресою місто Сарни, вулиця Ковельська.

На місце події негайно виїхало чергове відділення вогнеборців 8-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Сарни. Рятувальники встановили, що вогнем охоплено моторний відсік автобуса та оперативно подали на гасіння один водяний ствол.

О 07:55 пожежу вдалося локалізувати, а о 08:00 повністю ліквідувати. Рейсовий автобус був врятований від знищення. Вогонь пошкодив лише моторний відсік. Травмованих та постраждалих не має. На гасіння було залучено одну одиницю техніки ДСНС та 6 чоловік особового складу рятувальників. Причина пожежі встановлюється.

Як згодом розповів рятувальникам водій, він повернувся з рейсу, висадив пасажирів та саме повертався до гаражу, як відчув різкий запас диму у салоні, а ще за хвилину помітив полум’я з двигуна. Чоловік одразу зупинив транспортний засіб та викликав пожежно-рятувальну службу.



pic



pic



pic

Інформує прес-служба ДСНС України у Рівне нській області.